Magazin > Film & Glasba & TV
46960 ogledov

Nesreča: Naš pevec razbil plovilo za milijon

Luka Basi
1/4
Raay Music
Nesreča ne počiva.

Luka Basi postaja vse večji fenomen s svojimi polnimi koncertnimi prizorišči. Slovenec, ki je v letu in pol s svojimi videospoti zbral že več kot 22 milijonov ogledov, navdušuje. V novem poročnem videu je organiziral in posnel ter odigral popolnoma resnično poroko - z mamo, obema sestrama, prijatelji, sorodniki ... le nevesta ni bila njegova. Na veselje mnogih oboževalk  je Luka postal ženin samo v novem hitu U bijelom.

"Lahko rečem, da najlepši videospot, ki ga je pospremil najbolj stresen in skoraj katastrofalen snemalni dan. Zakaj? Ko v milijon dolarjev vrednem čolnu zamenjaš ročico za naprej, z ročico za nazaj in si od pomola oddaljen manj kot meter ... dodatne besede niso pomembne. Še dobro, da sem bil na čolnu, da mi je srce padlo na čoln in ne v vodo," se danes v hecu spominja Luka in dodaja: "Drugače pa je bil zabaven snemalni dan in obilo uživanja v lepotah Lago di Garda in res prekrasnega vodnega lepotca. Zanimivo je bilo podoživeti svojo bodočo poroko, ali kako naj rečem, svoj poročni dan, ki se, upam da, v prihodnosti zgodi. Sem pa spoznal, da bom za organizacijo najel kar organizatorja porok, ker dejansko se je najlažje poročiti, najtežje pa pripraviti vse potrebno za poroko. Skratka užival sem kot vedno in menim, da ljudje to čutijo skupaj z mano."

 

Komentarjev 7
  • mici79 16:28 22.september 2018.

    pod fotografijami je podpisan raay music, tako da je vse jasno....

  • mercedesb 15:56 22.september 2018.

    Pevec ,prej rulm tulm deronja

  • ode 14:59 22.september 2018.

    Že dolgo tlačim zemljo, pa prvič slišim zanj. Za poziranje v mirujočem čolnu je lastniku plačal cca 20 eur, prav toliko pa Z24 za samopromocijski članek.

Sorodne novice