Magazin > VIP
8105 ogledov

Ta zvezdniška poroka prekaša vse, kar ste videli in doživeli!

Chiara Instagram
Poročno slavje najbolj znane modne blogerke na svetu je trajalo tri dni, goste so na Sicilijo pripeljali z zasebnim letalom, nevesta pa je nosila kar tri unikatne poročne obleke.

Italijanska modna ikona Chiara Ferragni se je poročila z dolgoletnim partnerjem, znanim italijanskim glasbenikom Fedezom Leonardom Lucia, njuna poroka pa je bilo slavje z zasebnim koncertom, ognjemetom in številnimi presenečenji, ki je trajalo kar tri dni. 

Neil Young Magazin Poroka: Ne boste verjeli, katero lepotico je pri 72-ih ujel legendarni roker

Svate je iz Milana na Sicilijo pripeljalo zasebno letalo, še isti večer pa so bili priča noremu predporočnemu slavju, z luksuzno večerjo in zasebno zabavo v klubu. Na poročni dan se je prizorišče dobesedno utapljalo v cvetju, lučkah in dimnih signalih, nevesta pa je nosila kar tri unikatne in po meri narejene poročne obleke znamke Dior. Na obleki številka dve so bili izvezeni verzi pesmi, s katero je ženin zasnubil nevesto in njuni ljubezenski simboli, ki so se prav tako pojavili na s pravim zlatom okrašeni poročni torti. A kaj bi izgubljali vrstice, saj slike povedo več kot tisoč besed …
 

#TheFerragnez day 1 💘 Getting so excited for today 👰🏼

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

#fedez #chiaraferragni #theferragnez #leoneluciaferragni #leonelucia

A post shared by CHIARA FERRAGNI 🌙🌹 (@chiaraferragni.italy) on

 

‘E vissero per sempre felici e contenti’💘 #theferragnez

A post shared by The Ferragnez Official (@the_ferragnez) on

 

Yes I do, forever 💍

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice