Magazin > VIP
7069 ogledov

Je Sanja Grohar s tem razkrila datum poroke?

sanja grohar Facebook
Se bo razkošna poroka Sanje Grohar zgodila danes?

Čeprav je nekdanja misica, danes blogerka Sanja Grohar, ki s svojim fantom Matejem živi in dela v Londonu, skrbno skrivala datum njune poroke, pa je s to Instagram objavo morda le izdala, da se bo srečni dan zgodil ta konec tedna.  Objavila je namreč fotografijo svojih stopal v prestižnih čevljih Sophie Webster, ki jih bo nosila na poroki in svojih popolno urejenih dlani ter zapisala: "Poročna manikura in pedikura." 

 

#wedding mani & pedi by @ldn_grace nail salon 💅🏼👰🏻 * * #weddingmanicure #weddingpedicure #sophiawebster #sophiawebsterbutterfly #weddingshoes #bride2018

A post shared by Sanya (@theycallmebambam) on

 

Ali to pomeni, da jo usodni dan čaka ta vikend? Sanja je svojim sledilcem namreč izdala, da se bosta z Matejem poročila to poletje na elitni poročni lokaciji Žičke kartuzije, medtem ko datum skrbno skriva. V začetku avgusta zagotovo še ni bila oddana, saj je na Instagramu objavila skupne fotografije, ob katerih je zapisala, da že odšteva do trenutka, ko bo postala Matejeva žena.

Za lepotičko je že dekliščina, ki so ji jo kot presenečenje pripravili prijatelji. Na svojem blogu pa je izdala tudi nekaj poročnih detajlov. Poroka bo v Sloveniji, organizirata jo priznana poročna organizatorja Luka in Ben, nevesta bo nosila kar dve obleki, našla ju je v butiku Sanjska obleka, ušesa ji bodo krasili uhani priznane draguljarne Tiffany, naličila pa jo bo ena naših najbolj znanih vizažistk Doroteja Premužič. Več o Sanjinih poročnih dodatkih, si lahko preberete tukaj, kjer je pokazala tudi, za kakšno pričesko se je odločila in kako bo dišala na usodni dan.

Komentarjev 1
Sorodne novice