Magazin > Bizarno
12881 ogledov

Ljubimcu se je maščevala na dan njegove poroke

Po tem, ko se je njen ljubimec odločil poročiti z dekletom, s katerim je bil v razmerju več let, je natakarici iz Las Vegasa, s katero se je "casanova" rad zabaval, prekipelo. Maščevala se je na njegov poročni dan. In to kako!
Macron in Trump med stiskom rok Magazin Macron: "Telesni stražar ni moj ljubimec"

Mayra Angel, natakarica iz Las Vegasa je šokirala svate na poroki svojega ljubimca Coryja Perlsona, piše Daily Mail. Na predvečer svečanega dogodka je na Instagramu ustvarila lažen profil pod imenom "Summer Affair". Na profilu je objavila fotografije, na katerih je skupaj z ženinom. Pod vsako od fotografij je vstavila ključnik (hashtag) predviden za poroko.

celine dion Magazin Domnevni ljubimec Celine Dion se je razgovoril

Cory Perlson se je, kljub temu, da je nenehno skakal v objem natakarice, odločil po več letih zveze poročiti z Brianno Ehland (zaposlena je kot ena Trumpovih direktoric). Poroko sta načrtovala na bleščečem dvorcu Oheka na Long Islandu v ZDA. Odločila sta se tudi, da bodo na Instagramu pod "hashtagom" #theperlsons vsi njihovi gostje objavljali slike s praznovanja. Na profilu, ki ga je podtaknila natakarica, so lahko pregledovali fotografije, na katerih je bil ženin skupaj z Mayro. Mayra je bila v Coryja tako zaljubljena, da si je pod rebri tetovirala inicialki njegovega imena. Trdi, da je bila pred letom dni v ljubezenskem razmerju z ženinom, ta pa to zanika.

 | Avtor: Profimedia Profimedia

heidi klum, tom kaulitz Magazin Zvezdnica in njen 16 let mlajši ljubimec sta se požvižgala na paparace

Instagram profil, na katerem je objavljala fotografije, je bil po poroki ukinjen, vsak od svatov pa se je na podlagi objavljenih fotografij lahko prepričal o zvestobi ženina. Sabotaža kljub temu ni uspela, poroka ni bila preklicana, mladoporočenca pa sta zahtevala prepoved približevanja natakarice.

pest, pesti, spor, poškdoba Morilec otroka Svet Maščevanje vzeli v svoje roke
Komentarjev 1
  • liliannikky 04:47 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.