Ljubljanski teden mode: Prva vrsta rezervirana za elito

Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018 Foto: Mediaspeed LJFW 2018
Včeraj se je začel ljubljanski teden mode, imenovan LJFW.
Oglej si celoten članek

Prve vrste so tudi tokrat zasedli estradniki in vplivneži iz sveta mode, uredniki ter modni blogerji. Kaj so si domače estradnice nadele za enega izmed naših največjih modnih dogodkov v letu, Ljubljanski teden mode, preverite v galeriji. 

srednja žalost So vas znane Slovenke na tednu mode prepričale?

Igralka Lara Komar je bila med tistimi, ki so modne revije z zanimanjem spremljala iz prve vrste. "Prvič sem na tovrstnem dogodku in sem naravnost navdušena, sploh ker sem tukaj s prijateljico, ki je modna oblikovalka in lahko skupaj sproti komentirava videno," je o LJFW povedala Lara, kot najbolj nenavaden modni kos v svoji garderobi je izpostavila velik rdeč klobuk: "Ne le, da je viden zaradi žive barve, predvsem je tako velik, da ga človek nikakor ne more spregledati, če se kje pojavim z njim."

Veliko nenavadnih in posebnih kosov pa v svoji omari skriva tudi Salome. "Predvsem imam veliko ekstravagantnih kosov kostumografa  Alana Hranitelja, ki poskrbi, da se iz športnih dnevnih oblačil na tovrstnih dogodkih prelevim v pravo divo. Mislim, da smo ženske kar drzne, si pa premalo upajo predvsem moški predstavniki. Na cesti namreč srečam čisto premalo odštekanih moških," je v svojem slogu dodala Salome.

In katera si je tokrat drznila največ?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.