Magazin > VIP
4134 ogledov

Ljubljanski teden mode: Prva vrsta rezervirana za elito

LJFW 2018
1/13
Mediaspeed
Včeraj se je začel ljubljanski teden mode, imenovan LJFW.

Prve vrste so tudi tokrat zasedli estradniki in vplivneži iz sveta mode, uredniki ter modni blogerji. Kaj so si domače estradnice nadele za enega izmed naših največjih modnih dogodkov v letu, Ljubljanski teden mode, preverite v galeriji. 

Ursula Gawish in Mija Jonković s prijateljico srednja žalost Magazin So vas znane Slovenke na tednu mode prepričale?

Igralka Lara Komar je bila med tistimi, ki so modne revije z zanimanjem spremljala iz prve vrste. "Prvič sem na tovrstnem dogodku in sem naravnost navdušena, sploh ker sem tukaj s prijateljico, ki je modna oblikovalka in lahko skupaj sproti komentirava videno," je o LJFW povedala Lara, kot najbolj nenavaden modni kos v svoji garderobi je izpostavila velik rdeč klobuk: "Ne le, da je viden zaradi žive barve, predvsem je tako velik, da ga človek nikakor ne more spregledati, če se kje pojavim z njim."

Veliko nenavadnih in posebnih kosov pa v svoji omari skriva tudi Salome. "Predvsem imam veliko ekstravagantnih kosov kostumografa  Alana Hranitelja, ki poskrbi, da se iz športnih dnevnih oblačil na tovrstnih dogodkih prelevim v pravo divo. Mislim, da smo ženske kar drzne, si pa premalo upajo predvsem moški predstavniki. Na cesti namreč srečam čisto premalo odštekanih moških," je v svojem slogu dodala Salome.

In katera si je tokrat drznila največ?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice