Magazin > Lepota & telo
437 ogledov

Začel se je teden mode!

MBFWLJ
1/42
Urška Premik in Jani Ugrin
Mednarodni premijski teden mode MBFWLJ je že petič odprl svoja vrata.

Obiskovalci niso skrivali navdušenja nad scenografsko zasnovo dvorane Kocka na Gospodarskem razstavišču, kjer sta v prostoru dominirala dva Mercedesova starodobnika. Prvo dejanje modnega spektakla sta odigrali Jelena in Svetlana Proković, ki s svojo blagovno znamko JSP navdušujeta že četrt stoletja. Izjemni modni performans je napovedal slikoviti konec tedna z modnimi presežki in glasbenimi posladki. 6. in 7. oktobra Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana gosti pop up festival #Kurzschluss, kamor v goste prihajajo Sladica // DJ Zeds, DJ Goce // ter Shapeshifters ft. Sharkastique.

Na uvodnem večeru MBFWLJ je bila podeljena že tretja mednarodno priznana strokovna nagrada Mercedes-Benz Fashion Award, ki tokratni zmagovalki Tjaši Zalar poleg denarne nagrade prinaša tudi predstavitev lastne kolekcije na prihodnji ediciji MBFWLJ in sodelovanje z uveljavljeno blagovno znamko Lee Cooper, ki je na voljo v blagovnici Maxi in prodajalnah Modiana.

V petek na modno brv #MBFWLJ prihajajo Izadora Verlič, Natasa Persuh, IVANMAN, Draž, Cliché, SENS, Akultura, Peter Movrin.

Okrogla miza Ali dizajn prodaja z Oskarjem Kogojem, Jurijem Sadarjem in Aljošo Bagola

Okrogle mize, predavanja in govori so sestavni del platforme Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in tako tudi tokrat na oktobrsko edicijo prihajajo zanimive teme in gostje. 6. oktobra bo Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor agencije Pristop, gostil Oskarja Kogoja, mednarodno nagrajenega umetnika in prejemnika Prešernove nagrade, ki je za Zlatarno Celje zasnoval novo kolekcijo srebrnega nakita Skrivnosti. Oskarjeve tri izjemne forme: golobica, jajce in sonce so to dobile nova življenja. Svoj pogled na vrednost arhitekturnega oblikovanja bo z gosti delil tudi soustanovitelj arhitekturnega biroja SADAR+VUGA.

Neprecenljivo modno doživetje prihaja na MBFWLJ

Zmagovalec Mastercard nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje je postal Mario Dimitraškovič. Ljubljančan se je priložnosti za obisk največjega modnega dogodka izjemno razveselil in nanj dobro pripravil. Na srečanju z modno poznavalko in stilistko Majo Bulc je na prodajni razstavi MBFWLJ Showroom powered by Maxi izbral prepoznaven stajling. Poleg modne preobrazbe bo Mario na teden mode odšel z avtomobilom Mercedes-Benz in se na obisku MBFWLJ srečal z modnimi oblikovalci ter pokukal v zaodrje največjega modnega dogodka v Sloveniji.

Modna zgodba s Ponyjem in prvo prejemnico MBFA Sari Valenci

Modna oblikovalka in prva prejemnica Mercedes-Benz Fashion Award Sari Valenci je pripravila reinterpretacijo verjetno najbolj prepoznavne oblike kolesa. Stilski in funkcionalni dodatki obsegajo vzvratno ogledalo, novo krmilo in ročke, sedež, stilsko zaznamovane artistične dodatke ter ujemajočo nakupovalno vrečo // tote bag // in majico. Spremjlajte #fashionrides #rogbikes.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.