Ločitev Gorana Dragića: Kdo bo dobil to prečudovito vilo?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Prečudovito nepremičnino je kupil leta 2016.
Oglej si celoten članek

Če govorice, da se zakonca Dragić ločujeta, držijo, se bosta morala pogovoriti o delitvi premoženja. Par naj bi poleg nepremičnine v Miamiju imel tudi hišo v Sloveniji. V igri so tudi milijoni. Lanskega septembra je spletna stran Sportscasting.com pisala, da je Goran v ligi NBA zaslužil več kot 100 milijonov dolarjev.  

Kdo bo dobil raj v ZDA?

Goran si je leta 2016 privoščil to prečudovito vilo v soseski Bay Point v Miamiju, za katero je odštel 7,9 milijona dolarjev. Vila je ogromna, obsega kar 600 kvadratnih metrov. V njej boste našli sedem spalnic in pet kopalnic. Na vrtu je velik bazen, v katerem otroka našega športnega asa zagotovo pogostokrat uživata, in zunanja kuhinja. V vili z razgledom na morje in na mesto pa boste našli tudi vinsko klet in pisarno. Fotografije vile v Miamiju si lahko ogledate TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 22:18 3. September 2021.

    Pa kakšni so to komentarji? Kaj se vtikate v življenja drugih, nimate nič svojih problemov ali kaj? Kdo bo kaj …

  • 20:23 3. September 2021.

    Za Dragića je najbolje, da vilo odda Matjažu Nemcu, samo brez razgleda na morje

  • 17:50 3. September 2021.

    To so žalostne zgodbe ! Kaj ti koristi zvedništvo in denar, če te potem mediji glodajo in obsojajo, kot bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.