Magazin > VIP
17557 ogledov

Goran Dragić naj bi se razšel z ženo

goran dragić Epa
Suzy poroča, da je naš košarkar spet samski.

goran dragić | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
Revija Suzy piše, da so od "dobro obveščenih virov" izvedeli, da je naš slavni košarkar Goran Dragić spet samski. O tem, da se je razšel s soprogo Majo, s katero se je poročil leta 2013 in ima dva otroka, naj bi se šušljalo že nekaj časa, še piše revija.

Maja je Goranu, ki si je v Ameriki zgradil lepo kariero, ves čas stala ob strani in mu sledila v tujino, kjer je skrbela za družino, medtem ko se je Goran povzpel med najboljše v ligi NBA.

Maje na Instagramu sedaj ne najdete več pod imenom Maja Dragić, ampak pod Maja Kalamanda, zakonca pa drug drugemu ne sledita več.


Goran se trenutno mudi v Ljubljani in kot smo slišali, zelo rad obiskuje lokal na Bavarskem dvoru, čigar lastnik je igralec Rado Mulej. Po naših informacijah se tam dobiva s svojimi dobrimi znanci -  brez Maje. 

Rado je za Žurnal24 potrdil, da Goran res rad zahaja v njegov lokal, njegovega zakona pa ni želel komentirati. Povedal je tudi, da našega športnega asa dekleta tam pustijo pri miru, Goran pozornosti tudi ne išče in užival le v družbi svojih znancev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 

Komentarjev 7
  • munja 22:21 03.september 2021.

    Kaj vas brigajo tuja življenja, pometajte pred svojim pragom, imate gotovo dovolj smeti.

  • Solton 11:19 03.september 2021.

    še ena sponzoruša, ki se bo omastila na račun moškega.

  • radovednica 10:59 03.september 2021.

    Od kje je pa ta Mulej, ubošček, samo neki igralec - glumac, dobil toliko denarja, da ima kar lokal in to na lokaciji Bavarski dvor? Naj še kdo od teh SLO brezveznih glumcev kaj pojamra, da jim gre slabo. Marš ...prikaži več delat! ceste pometat, pa kante s smetmi praznit, bagra igralska, brezvezna! SLO igralci ja, pa filmi, pa trapaste nadaljevanke slovenske, brez vsebine.