Ločitev tega znanega Slovenca nas je zelo presenetila

Foto: Zurnal24 foto
Foto: Zurnal24 foto
Veljala sta za trden par, le kaj se je zgodilo?
Oglej si celoten članek

Zvezdnik resničnostnega šova Big Brother, osebni trener in igralec Alen Andrić je dolgo veljal za vročega samca, a ga je leta 2019 v zakon ujela lepa Dunja, s katero sta postala neločljiva. Prav Dunja je Alenu trdno stala ob strani, ko je leta 2020 z motorjem doživel hudo prometno nesrečo, po kateri je še nekaj mesecev okreval na intenzivnem oddelku UKC Ljubljana. Nekaj časa je bil tudi v invalidskem vozičku. Takrat je večkrat povedal, kako zelo hvaležen je za oporo žene, a očitno se je žal nekje zataknilo.

Viri so povedali, da par ni več skupaj, česar Alen za zurnal24.si ni želel komentirati, je bila pa toliko bolj zgovorna Dunja, ki je za zurnal24.si razhod potrdila. "Da, zakon se je zaradi nepremostljivih razlik končal," je vse, kar je razkrila.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 15:01 5. Maj 2022.

    Kdo?

  • 18:05 3. Maj 2022.

    V rit si zatakni to sleparija.

  • 18:04 3. Maj 2022.

    Nikdar slisal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.