Magazin > VIP
21550 ogledov

Hudo poškodovani znani Slovenec v domači oskrbi, prepuščen sistemu čakanja

Alen Andrić Facebook
Že dva meseca čaka na sprejem …

Alen Andrić, tekmovalec šova Big Brother, je konec maja doživel hudo prometno nesrečo, po kateri je še nekaj mesecev okreval na intenzivnem oddelku v UKC Ljubljana. Julija je prvič po dveh mesecih lahko vstal iz postelje oziroma se sam vozil v vozičku. Takrat je povedal, da bo okrevanje dolgotrajno, saj bo trajalo še kakšno leto ali celo dve, da pa je izjemno hvaležen za podporo svojih najbližjih, žene, njene hčere in celotne družine.

Alen je sedaj že skoraj dva meseca doma in čaka na pričetek rehabilitacije. Ko je končno dobil datum za sprejem, so na oddelku odkrili dva pacienta s koronavirusom, zato so mu sprejem prestavili. "Sem v domači oskrbi, prepuščen sistemu čakanja," pravi Alen, ki pa ima to srečo, da zanj zelo lepo skrbita žena Dunja in njena hčer, resničnostni zvezdnik je namreč še vedno na invalidskem vozičku. Konec tedna pa si je družina kljub vsem tegobam privoščila izlet na morje. 

Alen Andrić | Avtor: Facebook Facebook

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!
 

Komentarjev 28
  • munja 18:56 28.september 2020.

    Pa kje jih jemljete, že vsak drugi je znani slovenac. Saj vemo zakaj taki naslovi, da se klikajo, kaj pa drugega. Bedniki!!

  • mina6 21:01 25.september 2020.

    In 'njegova rodna' država mu krati pravice...

  • Avatar pantani
    pantani 07:38 23.september 2020.

    Jebo vam pas mater in vi in vaši kvazi "zvezdniki"!!!

Sorodne novice