Ločitev zakoncev Jelinčič: Monika zahteva več kot tri milijone

Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču
Oba vložila tožbo za razdelitev premoženja.
Oglej si celoten članek

Na sodišču v Ljubljani sta se danes spet srečala zakonca Jelinčič, ki se po 16 letih skupnega življenja in dveh hčerkah ločujeta. Tema obravnave je bila spet vračilo več kot pol milijona evrov, poslanec namreč od žene zahteva vrnitev darila velike vrednosti. Gre za 650 tisoč evrov, ki jih je podaril Moniki Jelinčič za nakup parcele v Semedeli, kjer sta ob morju sezidala vilo, ki sicer še ni dokončana. 

Magazin Ločitev: Zmago Jelinčič pred novo obravnavo soprogi izročil ...

Foto: Anže Petkovšek zakonca Jelinčič na sodišču

Sodišče bo obema delno razsodbo poslalo po pošti, oba pa ste že vložila tožbi za razdelitev premoženja. Monika pravi, da ji od skupnega premoženja pripada del v vrednosti 3,3 milijona od raznih zbirk, hiše v Ljubljani in Semedeli, Jelinčič pa točnega zneska ni navedel. Rekel je le, da njen del znaša le en odstotek, ostalih 99 odstotkov pa je njegovih. 

Boj bo očitno dolg in srdit. "To je šele začetek (boja, op. avt.),“ je povedal Jelinčičev odvetnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • ode
    19:17 6. December 2019.

    Vzame mu lahko le polovico premoženja, pridobljenega v zakonu z Zmagovalcem, razen, če ima račune na svoje ime, da je …

  • 18:02 6. December 2019.

    Jelinčič: easy come easy go. Tale novi frajer pa tud trotl na kubik, da se mu ljubi s takole sponzorušo …

  • 17:51 6. December 2019.

    Z ozirom na to, da so ženske kar dobro zaščitene, bo ostal brez otrok v samih gatah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.