Lucienne pripravlja svojo oddajo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lucienne Lončina si želi svoje televizijske oddaje.
Oglej si celoten članek

Lucienne Lončina ima v načrtu svoj televizijski projekt. Želi si namreč svoje oddaje, v kateri bi predstavljala otroške talente. "Med otroki je toliko talentov, koncept za tovrstno oddajo pa imam pripravljen že dolgo. Nekaj podobnega predvajajo v Italiji, oddaja se imenuje Io canto in je izredno gledana. Ker pa gre za otroke, potrebuješ dovoljenja staršev, kar se zna malo zaplesti, vendar bom vztrajala, saj si resnično želim izpeljati ta projekt," nam je izdala Lu, ki je še priznala, da letošnja zima glasbenikom ni bila najbolj prijazna, zato je morala veliko nastopati predvsem po tujini:

"Treba se je znajti. Tako slabe zimske sezone v Sloveniji še ni bilo, to pravi veliko glasbenikov. Vendar če tukaj ni dela, si ga najdem v tujini. Veliko nastopam v  Švici, Avstriji in Italiji, kjer me kmalu čaka razkošna poroka; sedla bom namreč za klavir, okrašen s kristali swarovski." Kljub napornemu urniku pa je Lu še vedno videti fenomenalno, za kar se lahko zahvali svoji nutricionistki Karli Klander. "S prehrano se da ogromno narediti," je prepričana seksi pianistka, katere srce že 25 let greje mož Milan, zato smo se malce pošalili in jo vprašali, kdaj bo čas za spremembo. "Ločiti se je najlažje. Če sva skupaj že toliko let, se bova verjetno kar obdržala," je povedala.

Zgovorna pa je bila tudi glede šova Slovenija ima talent, katerega žirantka je bila v prejšnjih sezonah. "Žirija se mi zdi v redu, čeprav menim, da smo imeli mi več karakterja in bolj konkretne komentarje. Težava pa se mi zdi predvsem v tem, da smo že malo izčrpali zakladnico talentov," je komentirala novo sezono šova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:13 23. April 2013.

    a ti ni jasno, da hoče keš od nekje dobit no, pa se gre kao neko oddajo

  • 11:13 23. April 2013.

    manjka ji keš najbrž, pa misli, da ima lahko "oddajo "....haha

  • mph
    08:18 23. April 2013.

    Doma smo kar redno gledali show, od kar pa so zasr... s to politično mučko in zamenjavami, pa nekako nikogar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.