Magazin > VIP
18 ogledov

Lucienne pripravlja svojo oddajo

Lucienne Lončina Žurnal24 main
Lucienne Lončina si želi svoje televizijske oddaje.

Lucienne Lončina ima v načrtu svoj televizijski projekt. Želi si namreč svoje oddaje, v kateri bi predstavljala otroške talente. "Med otroki je toliko talentov, koncept za tovrstno oddajo pa imam pripravljen že dolgo. Nekaj podobnega predvajajo v Italiji, oddaja se imenuje Io canto in je izredno gledana. Ker pa gre za otroke, potrebuješ dovoljenja staršev, kar se zna malo zaplesti, vendar bom vztrajala, saj si resnično želim izpeljati ta projekt," nam je izdala Lu, ki je še priznala, da letošnja zima glasbenikom ni bila najbolj prijazna, zato je morala veliko nastopati predvsem po tujini:

"Treba se je znajti. Tako slabe zimske sezone v Sloveniji še ni bilo, to pravi veliko glasbenikov. Vendar če tukaj ni dela, si ga najdem v tujini. Veliko nastopam v  Švici, Avstriji in Italiji, kjer me kmalu čaka razkošna poroka; sedla bom namreč za klavir, okrašen s kristali swarovski." Kljub napornemu urniku pa je Lu še vedno videti fenomenalno, za kar se lahko zahvali svoji nutricionistki Karli Klander. "S prehrano se da ogromno narediti," je prepričana seksi pianistka, katere srce že 25 let greje mož Milan, zato smo se malce pošalili in jo vprašali, kdaj bo čas za spremembo. "Ločiti se je najlažje. Če sva skupaj že toliko let, se bova verjetno kar obdržala," je povedala.

Zgovorna pa je bila tudi glede šova Slovenija ima talent, katerega žirantka je bila v prejšnjih sezonah. "Žirija se mi zdi v redu, čeprav menim, da smo imeli mi več karakterja in bolj konkretne komentarje. Težava pa se mi zdi predvsem v tem, da smo že malo izčrpali zakladnico talentov," je komentirala novo sezono šova.

Komentarjev 4
  • Oseba_ 11:13 23.april 2013.

    a ti ni jasno, da hoče keš od nekje dobit no, pa se gre kao neko oddajo

  • Oseba_ 11:13 23.april 2013.

    manjka ji keš najbrž, pa misli, da ima lahko "oddajo "....haha

  • mph 08:18 23.april 2013.

    Doma smo kar redno gledali show, od kar pa so zasr... s to politično mučko in zamenjavami, pa nekako nikogar več ne zanima. In enako pri en kup prijateljih, ko se pogovarjamo. Absoluten kisk je bil umik nje, še bolj ...prikaži več Kastelica in se bolj Vida in Petra. Upam samo, da bo letel po koncu te sezone še ta, ki je to zakuhal zaradi očitno privat interesov. Zmagujočega konja se ne menja.