Luciji življenje greni zalezovalec

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Lepotica Lucija Gubenšek ima veliko oboževalcev, na žalost tudi takšnega, ki ji že pet let greni življenje.
Oglej si celoten članek

Življenje manekenke in voditeljice Lucije Gubenšek se zdi več kot sanjsko: lepota, poslovni uspehi, sreča na ljubezenskem področju ... vendar tudi lepotico pestijo težave, še posebno ena. Lucijo namreč že pet let zalezuje tuj državljan, ki jo najraje nadleguje prek SMS-sporočil:

"Že dolgo imam težave z nekim psihopatom, ki me nadleguje. Gnjavi me po telefonu, večinoma prek SMS-sporočil. Policija je žal nemočna, dokler ti dejansko nečesa ne stori, tako da stoično trpim. Nadlegovanja trajajo že pet let, vem tudi, kdo je. Ni Slovenec, tako da gre vsake toliko časa iz države. Številke ne želim zamenjati, ker me potem nihče ne bi dobil na telefon, vendar se da na srečo določene številke blokirati, zato je zdaj veliko bolj znosno," nam je potožila Lucija, ki je ravno zaradi tega še dodatno previdna pri razkrivanju svoje zasebnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:20 31. Januar 2012.

    Američani imajo zalezovanje(stalking) že cela desetletja kot kaznivo dejanje, Nemci so to uvedli pred kake 5-10 leti, samo še pri …

  • 11:16 31. Januar 2012.

    Za take gorile pa res ni treba veliko. Če lahko morilca v LJ baje najameš že za 2000 - 3000 …

  • nja
    11:08 31. Januar 2012.

    Ja kot, da je nemogoče blokirati njegovo številko?? Če ve kdo to je, naj se ga pa reši s kakimi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.