Magazin > VIP
201 ogledov

Luciji življenje greni zalezovalec

Lucija Gubenšek mediaspeed
Lepotica Lucija Gubenšek ima veliko oboževalcev, na žalost tudi takšnega, ki ji že pet let greni življenje.

Življenje manekenke in voditeljice Lucije Gubenšek se zdi več kot sanjsko: lepota, poslovni uspehi, sreča na ljubezenskem področju ... vendar tudi lepotico pestijo težave, še posebno ena. Lucijo namreč že pet let zalezuje tuj državljan, ki jo najraje nadleguje prek SMS-sporočil:

"Že dolgo imam težave z nekim psihopatom, ki me nadleguje. Gnjavi me po telefonu, večinoma prek SMS-sporočil. Policija je žal nemočna, dokler ti dejansko nečesa ne stori, tako da stoično trpim. Nadlegovanja trajajo že pet let, vem tudi, kdo je. Ni Slovenec, tako da gre vsake toliko časa iz države. Številke ne želim zamenjati, ker me potem nihče ne bi dobil na telefon, vendar se da na srečo določene številke blokirati, zato je zdaj veliko bolj znosno," nam je potožila Lucija, ki je ravno zaradi tega še dodatno previdna pri razkrivanju svoje zasebnosti.

Komentarjev 8
  • Stolp 11:20 31.januar 2012.

    Američani imajo zalezovanje(stalking) že cela desetletja kot kaznivo dejanje, Nemci so to uvedli pred kake 5-10 leti, samo še pri nas je to prepuščeno žrtvi. Če je ženska mora pač plačati za eno gorilo, ali pa ji kaki znanci priskočijo ...prikaži več na pomoč, če si pa moški se ga pa(jo) lahko lotiš tudi sam. Ja prav ste prebrali v oklepaju: jo! Proti psihotu samo 'brute force' neglede na spol!

  • Stolp 11:16 31.januar 2012.

    Za take gorile pa res ni treba veliko. Če lahko morilca v LJ baje najameš že za 2000 - 3000 EUR pol se da enga tazga da ti enga pref*ka že za okoli 1000 EUR. Toliko bi pa tudi jaz ...prikaži več že spraskal skupaj pa sem navaden delavec. Še posebej če bi mi res grenil življenje.

  • nja 11:08 31.januar 2012.

    Ja kot, da je nemogoče blokirati njegovo številko?? Če ve kdo to je, naj se ga pa reši s kakimi bolj konkretnimi prijemi. Sigurno ma par kolegov, ki so pripravljeni priskočit ne pomoč.Bi pa bil že čas, da se ...prikaži več v SLO sprejme zakon, kjer bo tako zalezovanje postalo kaznivo in bo treba plačat mastne denarce ali pa it v zapor. Ne razumem ljudi ki se obesijo na eno osebo in težijo, težijo. Naj si najdejo delo!