Luka Dončić: Njegova mama čudovita tudi "zgoraj brez"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Takšna je brez ličil.
Oglej si celoten članek

V družini Dončić nista slavna le Luka in njegov oče, ampak tudi mama, Mirjam Poterbin, o kateri se, odkar Luka velja za enega najboljših igralcev košarke, tudi veliko piše, predvsem zato, ker je zelo lepa ženska.

Magazin Mama Luke Dončića sedaj še bolj vroča

Mirjam je sedaj velikokrat v Dallasu, kjer za svojo postavo skrbi z jogo. V enem od tamkajšnjih studiev je posnela fotografijo in jo objavila ter dokazala, da je čudovita tudi brez ličil. "Kakšen čudovit šopek cvetlic,“ je nekdo pokomentiral posnetek Mirjam in njenih prijateljic. Se strinjate, kajne?

Splet enoten! Video: Anamarija Goltes ni imela možnosti proti Dončićevi mami

Mirjam sicer ni samska. Že nekaj let je srečna v objemu nekdanjega hokejista, voznika relija in lastnika podjetja Pixi sladoledi, Borisa Požega Piksija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:08 13. Februar 2020.

    Moje mnenje: To se za mamo takšnega fanta ne spodobi. Minusi? Kar. Ljudje imamo pač vsak svoje mnenje!

  • ode
    19:24 24. Januar 2020.

    Miriam (slovensko Mirjam) je hebrejsko ime za Kristusovo mater. Lastinska oblika tega imena je Maria, slovenska pa Marija, Minka, Mimi, …

  • 16:24 24. Januar 2020.

    Bdw, še ena čisto povprečna ženska,čisto nič posebnega(razen,da je bogata)..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.