Magazin > VIP
37458 ogledov

Video: Anamarija Goltes ni imela možnosti proti Dončićevi mami

luka dončić mirjam poterbin Instagram
Američani so preprosto nori na Mirjam Poterbin ...

Luka Dončić je sinoči postal prejemnik prestižnega priznanja "rookie of the year" oziroma novinec leta, zasluženo je bil okronan za najboljšega novinca NBA sezone 2018/2019. V kratkem zahvalnem govoru je 20-letni košarkar Dallasa najprej čestital tekmecem in pohvalil celotno generacijo novincev, kateri napoveduje svetlo prihodnost, ter se zahvalil družini, dekletu in agentu.

Američani pa seveda niso izpustili njegove mame Mirjam Poterbin, ki je blestela v dolgi oprijeti modri obleki, z razpuščenimi lasmi in prekrasnim nasmehom. Na Twitterju so se vrstili komentarji v stilu, da je Luka res novinec leta, a da je šov ponovno ukradla njegova mama. Na posnetku ob razglasitvi, na katerem Luka najprej pritisne poljubček svojemu dekletu Animariji Goltes, ki je ta večer blestela v črni opravi, nato pa še svoji mami, so celo izvedli "anketo" z naslovom: "Lukovo dekle proti mami, katera vas je osvojila?" Obe dekleti sta namreč ta večer blesteli, Luko pa je na podelitvi spremljala tudi njegova babica. Uporabniki Twitterja so sicer priznali, da sta obe dekleti vroči, a da jih je še posebej očarala prav Mirjam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...with the #ROY Award🏆😍

A post shared by Mirjam Poterbin💖 (@mirjampoterbin) on

Komentarjev 12
  • sam50 09:38 03.julij 2019.

    Če je punca vsaj pol pametna kot je lepa,si bo našla fanta,ki ni v oblasti svoje mame,ker življenje v takšni skupnosti,kjer je tašča alfa in omega,nima srečne prihodnosti.

  • wingspan15 09:37 27.junij 2019.

    Anamarija Goltes nikoli ne bo imela možnosti, ker ji tega Poterbinova ne bo dovolila.

  • Palson 07:42 27.junij 2019.

    Gospa mama mi z nenehnim lovljenjem pozornosti postaja že prav antipatina.

Sorodne novice