Šport > Košarka
7554 ogledov

Tako je Young čestital Dončiću

trae young Instagram
Košarkar Atlante Hawks je ob porazu izrekel iskrene čestitke Luki Dončiću.

Trae Young je z dobrimi predstavmi v drugem delu lanske sezone popestril bitko za novinca leta, a na koncu vseeno ni imel nobenih možnosti proti Luki Dončiću.

dončić young Izjemna gesta Šport Dončić najprej odšel do Younga in mu dejal tole

Slovenski košarkar se je ob razglasitvi končnih rezultatov sprehodil do Youngove mize, mu čestital za odlično sezono in dodal, da se bo njuna bitka še nadaljevala.

luka dončić Pri 20 letih Šport Dončićev seznam vas bo pustil brez besed

Young je poraz športno prenesel in Dončiću čestital z objavo na družbenih omrežjih. "Čestitke mojemu prijatelju Luki Dončiću za res izjemno leto. Zasluženo. Vsi smo del drugačnega Božjega načrta. Ne pozabite, da jaz sploh ne bi smel biti tukaj," je zapisal 20-letni organizator igre.

luka dončić Novinec leta Šport Dončiću le ni bilo vseeno, šele s pokalom v rokah priznal

Youngu pred začetkom lanske sezone nihče ni pripisoval prav veliko možnosti v primerjavi z Dončićem, takrat aktualnim MVP-jem Evrolige, ali prvim izborom drafta Deandrejem Aytonom. 

Po ocenah strokovnjakov je bil zvezdnik Atlante šele četrti ali celo peti organizator igre v svoji generaciji, a je nato že v prvi sezoni zaprl usta dvomljivcem in se uveljavil kot eden najboljših mladih košarkarjev v ligi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Gods Plan Is Already Written....✍🏽❄️ #TrueToAtlanta ‬

A post shared by Trae Young (@traeyoung) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.