Magazin > VIP
14404 ogledov

Tako grdo je Lufthansa ravnala z Luko Dončićem

luka dončić Print Screen
Luka Dončić se je na Twitterju pritožil.

"Tako slabo z mano ni ravnala še nobena letalska družba. Zase in za svojo družino sem rezerviral vozovnice za poslovni razred, a jih Lufthansa ni upoštevala. Premestili so nas v ekonomski razred, ne vem, zakaj, in nam vrnili le 20 odstotkov denarja. Hvala,“ je zapisal Luka, ki je bil razglašen za najboljšega novica leta v ligi NBA.

Pod njegovo objavo se je usulo komentarjev. "Če ne spoštuješ Luke in njegove družine, ne spoštuješ Dallasa in Slovenije. Napaka, velika napaka,“ je nekdo zapisal pod zapisom.

Oglasil pa se je tudi predstavnik Lufthanse: "Pozdravljen, Luka. Žal mi je, ste imeli slabo izkušnjo. Pošljite nam prosim kodo svoje rezervacije."

Več o Lukinem uspehu lahko preberete TUKAJ.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 11
  • marsal 18:11 26.junij 2019.

    Če bi na volitvah kandidiral Luka Dončič , bi ga Slovenceljni izvolili za predsednika ali pa bi njegova stranka zmagala na parlamentarnih volitvah ! Garant !

  • leonardo 16:06 26.junij 2019.

    Pa še nekaj Žurnal! Ali se vam zdi normalno, da na prvi strani objavite 6 / beri: šest) objav o tem smrkolinu? Sicer jih ne berem, pa vseeno! Dvomim, da sem edini!

  • leonardo 15:59 26.junij 2019.

    Lukec je še premlad, da bi se postavljal s tem "kdo je". Naj se navadi, da je človek kot vsak drug razen, da mu je nekdo podelil talent. Marsikdo je za svet bolj pomemben kot neki Lukec, ki ga vlačijo ...prikaži več vsakodnevno po forumih, pa ne bo delal galame kot ta deček. Res ni prav, da mu niso omogočili leta kot ga je plačal , to pa je tudi vse.