Luka Dončić, njegovo dekle in mama: Tako bodo živeli v Dallasu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V Dallas se bosta preselili tudi Dončićeva mama in dekle Anamaria.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je že pospravil kovčke in se preselil v Dallas, kjer se bo boril za moštvo Dallas Maverics. Nova piše, da mu bosta v velemestu družbo delali mama Mirjam in dekle Anamaria, s katero sta se očitno pobotala. Kar dvakrat se je namreč pisalo, da se je par razšel, saj si za nekaj časa nista sledila na Instagramu. 

Njegova mama, tako še piše revija Nova, bo živela v isti stavbi. Njeno stanovanje bo tako blizu Lukovemu, da bo parček lahko obiskovala kar v copatih.

Pred časom smo sicer izvedeli, da se dekleti ne razumeta najbolje. Anamaria, študentka ekonomije in Liscin model, govorice takrat ni želela komentirala, Mirjam pa jih je zavrnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • ode
    07:38 15. Avgust 2018.

    #SvetSD za zunanje zadeve in #PredsedstvoSD: "Socialni demokrati odločno za sprejem beguncev v Slovenijo." http://t.co/BkS8Ak1Zcr cc/@TFajon

  • 17:08 14. Avgust 2018.

    Tasca naj ne bi smela prit v stanovanje v copatih. Luka se bo imel tezave z matko, s punco jih …

  • 16:30 14. Avgust 2018.

    Ta odnos med Lukom in njegovo mamo je pa je milo rečeno bolan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.