Magazin > VIP
76057 ogledov

Mama Luke Dončića: "To je laž, katastrofa"

luka dončić anamaria goltes Instagram
Iz zaupnih virov smo izvedeli, da mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin, in njegovo dekle Anamarija Goltes menda nimata najtoplejših odnosov.

Najpomembnejši dami v življenju košarkarskega asa Luke Dončića naj manda ne bi imeli tako harmoničnega odnosa, kot ga ima on z žogo.

Njegovo dekle Anamarija Goltes, sicer študentka ekonomije in Liscin model, je namreč nekaj časa živela v ljubljanskem stanovanju, ki je v lasti Lukove mame, kjer pa naj ne bi bilo vse rožnato, saj imata dekleti med sabo menda precej hladen odnos.

"To je laž, katastrofa, ne vem, od kod je to prišlo. Če bi bilo to res, mislim, da Anamarija sploh ne bi živela pri meni, ali ni tako? Živela je v mojem stanovanju, to drži, saj Luka ni lastnik stanovanja v Ljubljani. To je natolcevanje, razumem, da s slavo in uspehi pride tudi preračunljivost, vendar Luka take novinarske podpore ne rabi. On je star 18 let in zato tudi sem tukaj z njim v Madridu in vse, kar delam, delam zanj. Že od ločitve naprej ga vzgajam sama," je govorice za nas komentirala Lukova mama Mirjam Poterbin, medetem ko je bilo njegovo dekle v svoji izjavi precej bolj skopo: "Mojega zasebnega življenja in odnosa z Luko ne komentiram."

Komentarjev 1
  • Avatar Bine Prelesnik
    baraba 18:37 09.januar 2018.

    Bedaki novinarski ! Začnite še v spalnico špegat. Navadni mrhovinarji.

Sorodne novice