Šport > Košarka
3571 ogledov

Zato naj bi bil Dončić slabe volje po veliki zmagi

pablo laso Epa Pablo Laso
Briljantno predstavo slovenskega asa je po zmagi nad Fenebahčejem pohvalil Pablo Laso.

Pablo Laso je po tekmi 15. kroga Evrolige, na kateri je Real Madrid premagal Fenerbahče, Luki Dončiću pa sta do trojnega dvojčka zmanjkala le dva skoka, razkril, da je bil slovenski košarkar nejevoljen.

luka dončić Epska predstava Šport Pa to je noro! Fenomen Dončić se je znesel nad evropskimi prvaki

"Trojnemu dvojčku ne posvečam prav nobene pozornosti. Na koncu tekme se je zdelo, da je jezen, ker ga ni dosegel. Imel bo še priložnost za trojne dvojčke. Tudi če mu ne bo uspelo, to ni pomembno, dokler zmagujemo," je povedal trener madridkskega kluba, ki je po 15 krogih pri devetih zmagah in šestih porazih.

"Izza črte je metal 1/7. Včasih me skrbijo njegove odločitve, a vedno naredi tako, kot je prav.

Pablo Laso

Tudi Dončić je po tekmi priznal, da si je želel trojnega dvojčka, a poudaril, da je ekipni uspeh na prvem mestu. "Luka je igral zelo dobro. Igral je proti različnim branilcem in znal se je prilagoditi. Lahko igra na več položajih. Izza črte je metal 1/7. Včasih me skrbijo njegove odločitve, a vedno naredi tako, kot je prav. Prispeval je deset podaj, kar je zelo dobro za ekipo. Osem skokov prav tako. Luka je odličen igralec, najboljši pa je takrat, ko igra za ekipo. Tega se vsi zavedamo. Posnosni smo, da ga imamo. Ko je prišel, je imel 13 let. Zelo je napredoval," je predstavo slovenskega košarkarja ocenil Laso.

luka dončić Indeks 37! Šport Veliki Obradović se je priklonil Dončiću: "Čestitam mu."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.