Šport > Košarka
2657 ogledov

Nekdanji Zmaj pojasnil, zakaj Udrih ne bo igral

beno udrih detroit pistons EPA
Slovenski košarkar ne bo dobil priložnosti za evroligaški debi v dresu litovskega velikana.

Drevi se bosta na tekmi 15. kroga Evrolige pomerila Žalgiris in Olympiacos. V dresu litovske ekipe ne bo novopečenega člana moštva Bena Udriha, ki je pred dnevi z aktualnim litovskim prvakom podpisal pogodbo do konca letošnje sezone.

luka dončić Tekma tedna! Šport Dončić proti legendi, s katero ima neporavnane račune

35-letnega slovenskega branilca, ki je od leta 2004 do 2017 igral v severnoameriški ligi NBA, naj bi Žalgiris uradno predstavil v petek.

Trener Šarunas Jasikevičius (na sliki spodaj), slovenskim ljubiteljem košarke znan predvsem kot nekdanji član Union Olimpije (1999-2000), je med druženjem z novinarji razkril, da Udrih ne bo zaigral proti grški ekipi.

"Proti Benu sem igral v Evropi. Bil je odličen branilec. Skrbi me le njegova fizična pripravljenost. Povedali so mi, da trdo dela, a trening je nekaj povsem drugega kot tekma. Pomagal nam bo s svojimi izkušnjami. Smo v položaju, ko lahko tekmujemo za uvrstitev v končnico. Glede Bena ne želimo tvegati. On je bil pripravljen, da zaigra," je pojasnil nekdaj vrhunski litovski reprezentant.

šarunas jasikevičius | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice