Luka Jezeršek ostal brez besed, ko je vstopila

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Presenečenje je bilo popolno.
Oglej si celoten članek

V včerajšnji oddaji MasterChef so tekmovalci pripravili trihodni meni za romantično večerjo. Vse do zadnjega pa niso vedeli, komu bo večerja namenjena. Izvedeli so le, da na večerjo prihaja zelo lep in zaljubljen par. Ko so bile jedi zbrane, je Bine Volčič razkril: "Mož je že tukaj, ona pa se nam bo pridružila prav zdaj." skozi vrata je stopila žena Luke Jezerška, Aleksandra Jezeršek in popolnoma presenetila svojega moža.

"Že dolgo časa se meniva, da bi šla nekam," je Jezeršek dejal svoji ženi, ko sta sedla za mizo. Ko ju je postregel Volčič in vprašal, kako se jima zdi, je Aleksandra odgovorila, da se počuti filmsko.

"Prideš k možu v službo in te takole počasti," je dejal Volčič. "Pa Bine Volčič streže," je še dodal Jezeršek. Aleksandra se je strinjala, da je sanjsko, a se je takoj pošalila: "Samo ne mi reči, da je to sedaj darilo za moj rojstni dan!"

Po koncu večerje je hrano ocenila in priznala je, da je bila navdušena.

Foto: Voyo Jezeršek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:08 10. Junij 2022.

    Je še kaj, bolj prozornega kot, igrani scenariji v bednih šovih na PoPtv. Pritivno in sramotno za medij, da to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.