Mačeha udriha po Reese Witherspoon

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Oglasila se je mačeha Reese Witherspoon in povedala, kakšna je zvezdnica v resnici.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je Reese Witherspoon po aretaciji zaradi jezikanja policistom javno opravičila, je ljudem pokazala, da zna biti ponižna, a njena mačeha trdi, da je slavna igralka vse prej kot to. Tricianne Taylor se je z Reesinim očetom Johnom poročila lani, zdaj pa je za časnik National Enquirer povedala, da Reese nikakor ni "prijazna in nedolžna, kot mislijo njeni oboževalci". Zvezdnice sicer še ni osebno spoznala, a ima kljub temu veliko povedati čez njo. Povedala je, da je njen oče skoraj ni hotel pospremiti do oltarja, ko se je leta 2011 poročila z Jimom Tothom, ker je bila "grozna in nespoštljiva do njega".

"Reese skorajda ne spoštuje svojega očeta. Izločila ga je iz svojega življenja, ker je jezna nanj, da se je poročil z mano," je razložila Tricianne. Razlog za takšno obnašanje je bržkone tudi dejstvo, da je Reesina mama Betty lani dobila prepoved približevanja Tricianne, potem ko se je z odvetniki lotila Johna zaradi bigamije. Kot je zapisano v sodniških poročilih, se je John s Tricianne poročil že marca 2011, a je Betty takrat rekel, da se ne spomni, da bi se poročil z drugo ter da trpi za demenco.

"Reese je alkoholičarka"

Tricianne je za omenjeno revijo komentirala tudi videoposnetke, ki so se pojavili po aretaciji Reese in njenega moža. "Sodeč po njenem obnašanju bi si upala trditi, da ima resne težave z alkoholom, in mislim, da bi si morala poiskati pomoč." Mačeha med drugim od tabloidov zahteva sto tisoč dolarjev plačila na dan za razkritje še več temnih skrivnosti znane igralke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.