Magazin > VIP
15 ogledov

Mačeha udriha po Reese Witherspoon

Reese Witherspoon FameFlynet
Oglasila se je mačeha Reese Witherspoon in povedala, kakšna je zvezdnica v resnici.

Potem ko se je Reese Witherspoon po aretaciji zaradi jezikanja policistom javno opravičila, je ljudem pokazala, da zna biti ponižna, a njena mačeha trdi, da je slavna igralka vse prej kot to. Tricianne Taylor se je z Reesinim očetom Johnom poročila lani, zdaj pa je za časnik National Enquirer povedala, da Reese nikakor ni "prijazna in nedolžna, kot mislijo njeni oboževalci". Zvezdnice sicer še ni osebno spoznala, a ima kljub temu veliko povedati čez njo. Povedala je, da je njen oče skoraj ni hotel pospremiti do oltarja, ko se je leta 2011 poročila z Jimom Tothom, ker je bila "grozna in nespoštljiva do njega".

"Reese skorajda ne spoštuje svojega očeta. Izločila ga je iz svojega življenja, ker je jezna nanj, da se je poročil z mano," je razložila Tricianne. Razlog za takšno obnašanje je bržkone tudi dejstvo, da je Reesina mama Betty lani dobila prepoved približevanja Tricianne, potem ko se je z odvetniki lotila Johna zaradi bigamije. Kot je zapisano v sodniških poročilih, se je John s Tricianne poročil že marca 2011, a je Betty takrat rekel, da se ne spomni, da bi se poročil z drugo ter da trpi za demenco.

"Reese je alkoholičarka"

Tricianne je za omenjeno revijo komentirala tudi videoposnetke, ki so se pojavili po aretaciji Reese in njenega moža. "Sodeč po njenem obnašanju bi si upala trditi, da ima resne težave z alkoholom, in mislim, da bi si morala poiskati pomoč." Mačeha med drugim od tabloidov zahteva sto tisoč dolarjev plačila na dan za razkritje še več temnih skrivnosti znane igralke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.