Magazin > VIP
29 ogledov

Reese si za opravičilo zasluži oskarja

Reese Witherspoon FameFlynet
Reese Witherspoon je včeraj v oddaji Good Morning America spregovorila o noči, ko so jo aretirali. Sedemintridesetletna igralka se je za svoje vedenje opravičila.

Oskarjevka je priznala krivdo in se pošalila, da je popolnoma jasno, da ni odvetnica, čeprav je odvetnico igrala v filmu Blondinka s Harvarda. Poleg tega je priznala, da se je policistu zlagala, da je noseča.

 

"V Atlanti sva šla na večerjo in spila kozarček preveč. Kljub temu sva bila mnenja, da lahko voziva, a temu ni bilo tako. Popolnoma nesprejemljivo. Zelo nama je žal. Sram naju je. Tega ne bi smela storiti,“ je povedala igralka in na vprašanje Georgea Stephanopoulosa, zakaj nista poklicala taksija, odgovorila: "Slaba presoja. Naredila sva napako. Ne bo se več ponovila."

 

 

Voditelj je poleg tega omenil trenutek, ko je Reese policista vprašala, ali ne ve, kdo stoji pred njim. "To ne zveni kot Reese, ki jo poznamo,“ je situacijo pokomentiral televizijec. "Vem in strinjam se. Nimam pojma, kaj vse sem tisto noč izjavila. Ko sem videla, da je v lisice vklenil mojega moža, me je zgrabila panika in izustila sem več norih stavkov. Rekla sem mu, da sem noseča, kar nisem. /.../ Žal mi je, da do policista nisem bila spoštljiva,“ je še povedala Reese in dodala, da se je iz te situacije marsikaj naučila. "Ko ti policist reče, da ostani v avtu, ostaneš v avtu. /.../ Mislila sem, da sem odvetnica, saj se že mnogokrat igrala odvetnico. Očitno nisem odvetnica, saj so me aretirali. Veliko sem se naučila,“ se je pošalila oskarjevka, ki bo morala za svoj spodrsljaj plačati kazen, in sicer 213 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.