Maček dobil zaščitne čevlje

Foto: JUST EAT/Solent
Foto: JUST EAT/Solent
Vsi preveč radovedni mačkoni ste zahvaljujoč novemu izumu zdaj lahko še bolj pogumni. Gre za škorenjčke, ki mačje tačke ščitijo pred vročimi površinami.
Oglej si celoten članek

Lastnik prvih čevljev Kitten Mittens je mačkon Mischief, ki svoji lastnici Jackie Cable redno pomaga pri kuhi, zato so njegove tačke pogosto opečene. Jackie pravi, da je Mischief vedno ob njej, ko pripravlja večerjo, a jo to spravlja ob pamet. "Moj maček mi pomeni vse na svetu, a kuhanje z njim v bližini je prava nočna mora!" je razložila. "Ves čas se mi mota pod nogami in skače na pult, večkrat pa je skočil že direktno na keramično ploščo in si pošteno opekel tačke."

Mischief je tako popolna stranka za Just Eat, podjetje, ki mu je izdelalo odporne čevlje. "Zdaj sem lahko povsem sproščena, če se veliko zadržuje v kuhinji," je ob tem povedala 35-letnica.

Vroč štedilnik, vrela voda in padajoči noži so sicer največje nevarnosti, ki prežijo na hišne ljubljenčke v kuhinji, zato bodite nanje še toliko bolj pozorni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.