Magazin > Bizarno
33 ogledov

Maček dobil zaščitne čevlje

maček škornji štedilnik JUST EAT/Solent
Vsi preveč radovedni mačkoni ste zahvaljujoč novemu izumu zdaj lahko še bolj pogumni. Gre za škorenjčke, ki mačje tačke ščitijo pred vročimi površinami.

Lastnik prvih čevljev Kitten Mittens je mačkon Mischief, ki svoji lastnici Jackie Cable redno pomaga pri kuhi, zato so njegove tačke pogosto opečene. Jackie pravi, da je Mischief vedno ob njej, ko pripravlja večerjo, a jo to spravlja ob pamet. "Moj maček mi pomeni vse na svetu, a kuhanje z njim v bližini je prava nočna mora!" je razložila. "Ves čas se mi mota pod nogami in skače na pult, večkrat pa je skočil že direktno na keramično ploščo in si pošteno opekel tačke."

Mischief je tako popolna stranka za Just Eat, podjetje, ki mu je izdelalo odporne čevlje. "Zdaj sem lahko povsem sproščena, če se veliko zadržuje v kuhinji," je ob tem povedala 35-letnica.

Vroč štedilnik, vrela voda in padajoči noži so sicer največje nevarnosti, ki prežijo na hišne ljubljenčke v kuhinji, zato bodite nanje še toliko bolj pozorni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.