Mačji hoteli za miren dopust

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nameravate na dopust in ne veste, kaj bi storili z vašo štirinožno ljubljenko? Če ne želite obremenjevati sorodnikov in prijateljev, muce pa ne morete vzeti s seboj, je hotel za male živali prava rešitev.
Oglej si celoten članek

Že res, da imajo v hotelih za male živali obširnejšo ponudbo za pse, vendar tudi ponudba za mačke po kakovosti prav nič ne zaostaja. Okrnjena je le prostorsko, saj se lastniki mačk v primerjavi z lastniki psov navadno v manjšem številu odločajo za hotele. Muce morajo biti nujno zdrave, priporočljivo je tudi, da so cepljene po priporočilih veterinarske stroke. Hoteli načeloma zahtevajo, da pred oddajo muce v hotel izpolnite vprašalnik z osnovnimi podatki o muci, njenih navadah, prehrani, obnašanju in morebitnih posebnostih.

Mačje hiške

Muce v hotelu nastanijo v bivalne enote, v katerih ne manjka igrač, vode, hrane in mačje trave. Ustaljena praksa hotelov je tudi, da lahko lastnik s seboj prinese najljubšo hrano svoje ljubljenke. Nekateri hoteli ponujajo tudi različna znižanja za daljše bivanje.

Na spletnih straneh ponudnikov smo poiskali cene bivanja mačke v hotelih za male živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.