Magazin
136 ogledov

Mačji hoteli za miren dopust

muca Shutterstock
Nameravate na dopust in ne veste, kaj bi storili z vašo štirinožno ljubljenko? Če ne želite obremenjevati sorodnikov in prijateljev, muce pa ne morete vzeti s seboj, je hotel za male živali prava rešitev.

Že res, da imajo v hotelih za male živali obširnejšo ponudbo za pse, vendar tudi ponudba za mačke po kakovosti prav nič ne zaostaja. Okrnjena je le prostorsko, saj se lastniki mačk v primerjavi z lastniki psov navadno v manjšem številu odločajo za hotele. Muce morajo biti nujno zdrave, priporočljivo je tudi, da so cepljene po priporočilih veterinarske stroke. Hoteli načeloma zahtevajo, da pred oddajo muce v hotel izpolnite vprašalnik z osnovnimi podatki o muci, njenih navadah, prehrani, obnašanju in morebitnih posebnostih.

Mačje hiške

Muce v hotelu nastanijo v bivalne enote, v katerih ne manjka igrač, vode, hrane in mačje trave. Ustaljena praksa hotelov je tudi, da lahko lastnik s seboj prinese najljubšo hrano svoje ljubljenke. Nekateri hoteli ponujajo tudi različna znižanja za daljše bivanje.

Na spletnih straneh ponudnikov smo poiskali cene bivanja mačke v hotelih za male živali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.