Madeleine in Harry najbolj zaželjena

Foto: Žurnal24 Za nedolžnim obrazom se skriva pravi razuzdanež. (Foto: Reuters)
Anketa, ki so jo nedavno izvedli na Švedskem in v Veliki Britaniji, je pokazala, da je britanskim moškim najbolj všeč princ Harry, švedskim pa princesa Madeleine.
Oglej si celoten članek

Angleži so v preteklosti naravnost oboževali princa Williama, všeč je bil tako moškim kot ženskam. Zdaj pa ga je iz prestola angleškega ljubljenca vrgel lastni brat, princ Harry.

 

Anketa, ki jo je izvedla neka agencija za zmenke, je namreč pokazala, da bi kar 34 odstotkov moških v Veliki Britaniji šlo na zmenek s princem Harryjem, z Williamom pa "le" 23 odstotkov.

 

Foto: Žurnal24 Madeleine

Madeleine premagala Bondovo dekle

Podobno anketo so pred kratkim delali tudi na Švedskem, kjer pa so moški izbirali svojo sanjsko žensko. To je postala švedska princesa Madeleine, ki je celo bolj zaželena od Bondovega dekleta

 

V anketi, v kateri je sodelovalo 2000 moških, je največ anketirancev pri vprašanju, s katero znano Švedinjo bi se najraje poročili ali imeli dolgoletno zvezo, izbralo 28-letno Madeleine.

 

Na drugem mestu je pristala 40-letna igralka Izabella Scorupco, ki je zaslovela leta 1995 s filmom Golden Eye iz serije o tajnem agentu Jamesu Bondu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.