Magazin > VIP
36 ogledov

Madeleine in Harry najbolj zaželjena

Za nedolžnim obrazom se skriva pravi razuzdanež. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Anketa, ki so jo nedavno izvedli na Švedskem in v Veliki Britaniji, je pokazala, da je britanskim moškim najbolj všeč princ Harry, švedskim pa princesa Madeleine.

Angleži so v preteklosti naravnost oboževali princa Williama, všeč je bil tako moškim kot ženskam. Zdaj pa ga je iz prestola angleškega ljubljenca vrgel lastni brat, princ Harry.

 

Anketa, ki jo je izvedla neka agencija za zmenke, je namreč pokazala, da bi kar 34 odstotkov moških v Veliki Britaniji šlo na zmenek s princem Harryjem, z Williamom pa "le" 23 odstotkov.

 

Madeleine | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Madeleine premagala Bondovo dekle

Podobno anketo so pred kratkim delali tudi na Švedskem, kjer pa so moški izbirali svojo sanjsko žensko. To je postala švedska princesa Madeleine, ki je celo bolj zaželena od Bondovega dekleta

 

V anketi, v kateri je sodelovalo 2000 moških, je največ anketirancev pri vprašanju, s katero znano Švedinjo bi se najraje poročili ali imeli dolgoletno zvezo, izbralo 28-letno Madeleine.

 

Na drugem mestu je pristala 40-letna igralka Izabella Scorupco, ki je zaslovela leta 1995 s filmom Golden Eye iz serije o tajnem agentu Jamesu Bondu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.