Madonna kriva za samomor?

Foto: Žurnal24 Madonna se na očitke še ni odzvala. (Foto: Flynet)
Je Madonna kriva, da si je življenje vzela njena nekdanja asistentka?
Oglej si celoten članek

Madonnina nekdanja osebna asistentka Caresse Henry je pred enim letom naredila samomor. Zdaj se je oglasila sestra nesrečnice, ki trdi, da je za tragedijo kriva kraljica popa. "Ko je Caresse začela delati za Madonno, je bila srečna in polna energije. A sčasoma se je začela spreminjati. Sodelovanje s pevko je bilo zanjo strup," pravi sestra in dodaja, da je pomembno vlogo v vsej nesreči odigrala tudi pevkina vera v kabalo. Najhujši udarec za Caresse pa je bil trenutek, ko jo je Madonna odpustila. "Bila je čisto na tleh in nesrečna. Počutila se je izrabljeno. Madonna je z njo opravila. Odprte zadeve so se reševale le še prek odvetnika," je še izjavila.

Znani ameriški blogar Perez Hilton pa se je postavil na pevkino stran. Kot pravi, je ugotovil, da je imela Henryjeva težave z drogami. "Madonna ji je želela plačati zdravljenje, a Caresse je njeno gesto odklonila. Madonno je izkoriščala. Zapravljala je njen denar, saj svojega dela ni bila več zmožna opravljati. Madonna jo je morala odpustiti," piše Hilton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.