Magazin > VIP
16 ogledov

Madonna kriva za samomor?

Madonna se na očitke še ni odzvala. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Je Madonna kriva, da si je življenje vzela njena nekdanja asistentka?

Madonnina nekdanja osebna asistentka Caresse Henry je pred enim letom naredila samomor. Zdaj se je oglasila sestra nesrečnice, ki trdi, da je za tragedijo kriva kraljica popa. "Ko je Caresse začela delati za Madonno, je bila srečna in polna energije. A sčasoma se je začela spreminjati. Sodelovanje s pevko je bilo zanjo strup," pravi sestra in dodaja, da je pomembno vlogo v vsej nesreči odigrala tudi pevkina vera v kabalo. Najhujši udarec za Caresse pa je bil trenutek, ko jo je Madonna odpustila. "Bila je čisto na tleh in nesrečna. Počutila se je izrabljeno. Madonna je z njo opravila. Odprte zadeve so se reševale le še prek odvetnika," je še izjavila.

Znani ameriški blogar Perez Hilton pa se je postavil na pevkino stran. Kot pravi, je ugotovil, da je imela Henryjeva težave z drogami. "Madonna ji je želela plačati zdravljenje, a Caresse je njeno gesto odklonila. Madonno je izkoriščala. Zapravljala je njen denar, saj svojega dela ni bila več zmožna opravljati. Madonna jo je morala odpustiti," piše Hilton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.