Madonna povsem neprepoznavna

Foto: EPA
Foto: EPA
Je šla v želji po mladostnem videzu predaleč?
Oglej si celoten članek

Ikona ameriške pop glasbe, Madonna, ki je tako rekoč skoraj izumila besedno zvezo seks simbol, je še pred desetletjem, ko je bila sta že petdeset let, moškim mešala glave. Imela je celo dvajsetletnega ljubimca, ki jo je oboževal, a zadnja leta je šla šestdesetletna kraljica popa v želji po mladostnem videzu čez vse meje dobrega okusa.

Magazin Madonna ni želela, da bi to pismo prišlo v javnost

Njena najstarejša hči je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je Madonna brez ličil in za zaprtimi vrati svojega doma povsem neprepoznavna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.