Magazin > VIP
2250 ogledov

Madonna ni želela, da bi to pismo prišlo v javnost

scena 07.02.12. US Singer Madonna performs during the halftime show of Super Bow scena 07.02.12. US Singer Madonna performs during the halftime show of Super Bow
Te dražbe ne more ustaviti niti kraljica popa.

tupac | Avtor: Profimedia Profimedia
Madonna je poskušala s tožbo preprečiti prodajo nekaterih svojih predmetov, ki so pristali v rokah njene nekdanje prijateljice in asistentke Darlene Lutz

Lutz med drugim prodaja pismo, s katerim je rapar Tupac končal razmerje s pevko. Sodnica je tožbo zavrnila, ker je potekel zastaralni rok, do katerega bi morala Madonna svoje stvari zahtevati nazaj. Madonna trdi, da ni vedela, da je pismo pristalo pri njeni nekdanji zaupnici.

Tupac ga je napisal eno leto pred svojo smrtjo. Madonni je v njem razložil, da prekinja zvezo, ker bi mu škodila. "Tvoja kariera ne bo v nevarnosti, če te vidijo v družbi temnopoltega moškega. Mislili bodo, da si odprta in razburljiva. Glede na svoj imidž pa menim, da bi razočaral polovico ljudi, ki so mi pomagali postati to, kar mislim, da sem. /.../ Nočem te prizadeti. Prosim, razumi moj nekdanji položaj – v katerem sem kot mlad moški z omejenimi izkušnjami bil z izjemno znanim seks simbolom."

Za pismo je nekdo ponudil že 100 tisoč dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.