Madonna: "Raje umrem, kot da sem Whitney Houston!"

Foto: scena 07.02.12. US Singer Madonna performs during the halftime show of Super Bow
Foto: scena 07.02.12. US Singer Madonna performs during the halftime show of Super Bow
Kontroverzna pevka je bila od nekdaj brez dlake na jeziku.
Oglej si celoten članek

Na dražbi bodo prodali pismo Madonne, ki ga je leta 1990 poslala igralcu Johnu Enosu, s katerim je bila kontroverzna pevka nekaj časa v zvezi.

V pismu je izlila svoje srce. Skritizirala je eno največjih zvezd glasbene industrije Whitney Houston in veliko igralsko zvezdo Sharon Stone, piše Radar Online.

"Toliko ljudi sem razjezila, da sem potisnjena na stran in zato moram ostati tiho, med tem ko so ljudje, ki so veliko bolj dolgočasni od mene, bolj uspešni. Na živce mi gre, da berem, da ima Whitney Houston kariero, ki sem jo jaz želela v glasbi in Sharon Stone v filmu,“ je zapisala Madonna in nadaljevala: "Pa ne, da bi hotela biti katera od teh žensk. Raje umrem! Tako sta grozni in povprečni, a še vseeno ju nenehno predstavljajo, kot da sta neverjetni in da sta vzor vsem drugim.“

Pevka v pismu nadaljuje, da je preveč inteligentna, da bi se igrala igro, v kateri bi naredila vse, da bi bila sprejeta v svetu zabave. Nadaljuje, da se boji, da je izgubila boj in da je življenje ena sama črnina.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.