Maja dobila številko 13

Foto: Žurnal24 Bo Maji 13 prinesla srečo? (Foto: Boštjan Tacol)
Maja Keuc bo na Evroviziji v Düsseldorfu nastopila v drugem polfinalnem večeru, ki bo 12. maja, in sicer pod zaporedno številko 13.
Oglej si celoten članek

Vrstni red nastopajočih so minuli teden v Düsseldorfu z žrebom določili vodje delegacij iz 43 sodelujočih držav na tekmovanju za pesem Evrovizije. Evrovizija bo potekala v treh večerih. Najprej se bodo posamezne nastopajoče države predstavile s svojimi zmagovalnimi skladbami v dveh predizborih 10. in 12. maja.

V finalno tekmovanje, ki bo 14. maja, se bo iz vsakega predizbora uvrstilo 10 najboljših skladb ter skladbe držav iz skupine tako imenovanih velikih pet. V slednjo se uvrščajo Francija, Italija, Španija, Velika Britanija in Nemčija kot lanskoletna zmagovalka.

Zmagovalna skladba Vanilija v angleščini nosi naslov "No one". Avtorica besedila skladbe je Urša Vlašič, avtor glasbe pa Matjaž Vlašič. Slednji se z Boštjanom Grabnarjem podpisuje tudi pod aranžma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.