Maja Keuc: Fantu je všeč slovenska hrana

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Maja Keuc, ki že nekaj časa živi na Švedskem, kjer je srečno zaljubljena, pravi, da je fant nad našo malo državico navdušen.
Oglej si celoten članek

Maja Keuc se je vrnila v Slovenijo. Pa je z njo tudi švedski fant Johan? "Tokrat ni prišel z mano, se mi bo pa kasneje pridružil na hrvaški obali,“ je za Žurnal24 povedala Maja Keuc, ki na Švedskem živi že dve leti. Pravi, da je Johanu Slovenija sicer zelo všeč in da je navdušen nad našo kuhinjo.

Kako pa Maja primerja slovensko in švedsko kulturo? "Švedi so malce bolj umirjeni in se držijo zase. Ne delajo velikih družinskih pogostitev. Mi smo veliko bolj strastni in normalno je, da družino in prijatelje ob praznikih in rojstnih dnevih pogostimo na veliko. Na Švedskem pa so bolj odprti do drugačnosti, pri nas smo malce bolj zadržani do tujcev.“ Dodala je tudi, da bi pozimi raje bila v Sloveniji, saj je tam pol leta tema. Je pa dodala, da so ji bolj všeč švedska poletja kot slovenska, saj temperature redko presežejo 30 stopinj celzija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:27 1. Avgust 2015.

    Z vsem spoštovanjem do Maje, ampak kako lahko greš v svet in živiš v tujini, na koncu pa vseeno dopust …

  • 17:23 1. Avgust 2015.

    Najbolj pa ga navdušuje hrčkova obala

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.