Magazin > VIP
416 ogledov

Maja Keuc: Fantu je všeč slovenska hrana

maja keuc johan Facebook
Pevka Maja Keuc, ki že nekaj časa živi na Švedskem, kjer je srečno zaljubljena, pravi, da je fant nad našo malo državico navdušen.

Maja Keuc se je vrnila v Slovenijo. Pa je z njo tudi švedski fant Johan? "Tokrat ni prišel z mano, se mi bo pa kasneje pridružil na hrvaški obali,“ je za Žurnal24 povedala Maja Keuc, ki na Švedskem živi že dve leti. Pravi, da je Johanu Slovenija sicer zelo všeč in da je navdušen nad našo kuhinjo.

Kako pa Maja primerja slovensko in švedsko kulturo? "Švedi so malce bolj umirjeni in se držijo zase. Ne delajo velikih družinskih pogostitev. Mi smo veliko bolj strastni in normalno je, da družino in prijatelje ob praznikih in rojstnih dnevih pogostimo na veliko. Na Švedskem pa so bolj odprti do drugačnosti, pri nas smo malce bolj zadržani do tujcev.“ Dodala je tudi, da bi pozimi raje bila v Sloveniji, saj je tam pol leta tema. Je pa dodala, da so ji bolj všeč švedska poletja kot slovenska, saj temperature redko presežejo 30 stopinj celzija.

Komentarjev 2
  • markus 18:27 01.avgust 2015.

    Z vsem spoštovanjem do Maje, ampak kako lahko greš v svet in živiš v tujini, na koncu pa vseeno dopust preživiš na hrvaški obali, kot več kot polovica slovenske raje? Tega ne razumem. Saj Švedi ne hodijo ravno običajno na ...prikaži več hrvaško obalo na dopust. To je Maja kar Jonaha prepričala. Škoda, da Slovenci, ki živijo v tujini, bolj ne promovirajo slovenskih lepot in slovenskih turističnih posebnosti.

  • antitrust 17:23 01.avgust 2015.

    Najbolj pa ga navdušuje hrčkova obala