Maja Keuc razkrila, kakšen je njen ljubezenski status

Foto: Tibor Golob
Foto: C.C.
Je njeno srce že oddano?
Oglej si celoten članek

Naša pevka Maja Keuc se je leta 2018 razšla s Švedom Jonahom Nilssonom, s katerim je bila celo zaročena. Pevka, ki danes ustvarja pod umetniškim imenom Amaya, je za naš medij maja 2018 priznala, da v njuni petletni zvezi ni bilo vedno vse rožnato. Oba sta bila namreč zelo zaposlena.

"Težko je, včasih se ne vidiva tudi po dva meseca. To se je zgodilo že nekajkrat, a sva si rekla, da sva pač v obdobju, ko sva oba še v nekem ustvarjalnem zagonu, ki ga je treba izkoristiti. Hvala bogu, da se razumeva. Da veva, kaj s sabo prinaša takšna kariera in da se zavedava, kaj imava drug pri drugem. Rekla sva si, življenje je še dolgo in da lahko uživava pozneje, ko bova 30, 40 … Čez čas bo lažje.“

Maja pa je očitno še vedno samska. Nastopila je v oddaji Ema 2021, v kateri je obujala spomine na svoj nastop pred desetimi leti. Nejc Šmit, voditelj oddaje, je v pogovoru z njo omenil, da naj bi bili vsi pevci "od Turčije do Islandije“, ki so leta 2011 nastopili na Evroviziji, vanjo zaljubljeni. "Nič ne vem, saj sem bila zaljubljena v nekoga drugega. Naj se javijo, zdaj imajo priložnost,“ mu je Maja z nasmehom na obrazu odgovorila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:25 1. Marec 2021.

    Marsikdo v slo. Dela 5tednov ali pa več da ne vidi družine in to zgolj za preživetje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.