Magazin > VIP
10127 ogledov

Maja Keuc razkrila, kakšen je njen ljubezenski status

maja keuc C.C.
Je njeno srce že oddano?

Naša pevka Maja Keuc se je leta 2018 razšla s Švedom Jonahom Nilssonom, s katerim je bila celo zaročena. Pevka, ki danes ustvarja pod umetniškim imenom Amaya, je za naš medij maja 2018 priznala, da v njuni petletni zvezi ni bilo vedno vse rožnato. Oba sta bila namreč zelo zaposlena.

"Težko je, včasih se ne vidiva tudi po dva meseca. To se je zgodilo že nekajkrat, a sva si rekla, da sva pač v obdobju, ko sva oba še v nekem ustvarjalnem zagonu, ki ga je treba izkoristiti. Hvala bogu, da se razumeva. Da veva, kaj s sabo prinaša takšna kariera in da se zavedava, kaj imava drug pri drugem. Rekla sva si, življenje je še dolgo in da lahko uživava pozneje, ko bova 30, 40 … Čez čas bo lažje.“

Maja pa je očitno še vedno samska. Nastopila je v oddaji Ema 2021, v kateri je obujala spomine na svoj nastop pred desetimi leti. Nejc Šmit, voditelj oddaje, je v pogovoru z njo omenil, da naj bi bili vsi pevci "od Turčije do Islandije“, ki so leta 2011 nastopili na Evroviziji, vanjo zaljubljeni. "Nič ne vem, saj sem bila zaljubljena v nekoga drugega. Naj se javijo, zdaj imajo priložnost,“ mu je Maja z nasmehom na obrazu odgovorila.

Komentarjev 1
  • Albatroz 10:25 01.marec 2021.

    Marsikdo v slo. Dela 5tednov ali pa več da ne vidi družine in to zgolj za preživetje.