Maja ni prepričana v Tinkarin uspeh

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Maja Keuc, ki nas je na Eurosongu zastopala leta 2011 in se takrat s pesmijo No One prebila v finale, pravi, da o pravi odločitvi ne želi soditi.
Oglej si celoten članek

"Če sem čisto iskrena, nisem nikogar favorizirala, ker so to vsi moji glasbeni kolegi in vsakemu privoščim, saj bodo na Eurosongu res uživali. Če je bila to prava odločitev … to je izbira ljudstva. Ni sicer ravno po mojem okusu, gre pa hitro v uho," Maja Keuc pravi o letošnji zmagovalki Eme Tinkari Kovač in pesmi Spet.

Maja, ki z Evrovizijo že ima izkušnje, pa si ne upa napovedati, ali bo Tinkari uspelo ali ne: "Mislim, da je Evrovizija taka stvar, ki je zelo nepredvidljiva. Težko je napovedati. Lahko, da bo super, lahko pa bo preslišana. Včasih se mi, da so zelo dobri komadi zelo zadaj." Je pa Keučeva izdala, da je na Emi potiho navijala za skupino Muff: "Senidin glas mi je zelo všeč in tudi komad se mi zdi na svetovni ravni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.