Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Maja ni prepričana v Tinkarin uspeh

Maja Keuc Osebni arhiv
Maja Keuc, ki nas je na Eurosongu zastopala leta 2011 in se takrat s pesmijo No One prebila v finale, pravi, da o pravi odločitvi ne želi soditi.

"Če sem čisto iskrena, nisem nikogar favorizirala, ker so to vsi moji glasbeni kolegi in vsakemu privoščim, saj bodo na Eurosongu res uživali. Če je bila to prava odločitev … to je izbira ljudstva. Ni sicer ravno po mojem okusu, gre pa hitro v uho," Maja Keuc pravi o letošnji zmagovalki Eme Tinkari Kovač in pesmi Spet.

Maja, ki z Evrovizijo že ima izkušnje, pa si ne upa napovedati, ali bo Tinkari uspelo ali ne: "Mislim, da je Evrovizija taka stvar, ki je zelo nepredvidljiva. Težko je napovedati. Lahko, da bo super, lahko pa bo preslišana. Včasih se mi, da so zelo dobri komadi zelo zadaj." Je pa Keučeva izdala, da je na Emi potiho navijala za skupino Muff: "Senidin glas mi je zelo všeč in tudi komad se mi zdi na svetovni ravni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.