Maja povsem spremenila svoje življenje!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Prekmurka Maja, 19-letna nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, se je v svojem življenju lotila korenitih sprememb.
Oglej si celoten članek

19-letne novopečene rdečelaske se sicer večina gledalcev verjetno spomni predvsem po dominantnem vedenju, ki ga je izvajala nad svojim nekdanjim fantom Nikom, a mlada Prekmurka se je sedaj osredotočila na pozitivne spremembe, ki se jih je odločila integrirati v svoje življenje.

Brisanje Nika, piercing v jeziku, selitev na svoje in renovacija ...

Po tem, ko je Nika brisala iz svojega življenja in nam na vprašanje, ali si ga želi nazaj, dva tedna nazaj odvrnila: "Naj gre, od koder je prišel. Končno spet živim,!“ si omislila piercing v jeziku in si lase prebarvala na rdečo barvo, se je sedaj odselila na svoje in se lotila še renovacije stanovanja, poroča Planet TV.

Slušalko vrgla dol ...

Ko smo jo želeli povprašati o tovrstnih novostih, pa je samo odločno odvrnila: "Ne dajem več nobenih izjav" in v telefonski slušalki se je zaslišal le še dobro znan zvok, ki je naznanjal prekinitev klica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:10 30. December 2015.

    hhahaaaaaa, dobra opazka.......neuravnovešena......!!!!!

  • 10:38 30. December 2015.

    Glede na to, da je bila do Nika tako agresivna in psihopatska, kljub temu da so bile naokrog kamere, je …

  • 10:35 30. December 2015.

    Kaj pa psihično zdravje? Jaz bi na njenem mestu raje delala na tem, ker je popolnoma neuravnovešena. Vse zadnje aktivnosti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.