Magazin > VIP
49 ogledov

Maja povsem spremenila svoje življenje!

maja Planet TV
Prekmurka Maja, 19-letna nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, se je v svojem življenju lotila korenitih sprememb.

19-letne novopečene rdečelaske se sicer večina gledalcev verjetno spomni predvsem po dominantnem vedenju, ki ga je izvajala nad svojim nekdanjim fantom Nikom, a mlada Prekmurka se je sedaj osredotočila na pozitivne spremembe, ki se jih je odločila integrirati v svoje življenje.

Brisanje Nika, piercing v jeziku, selitev na svoje in renovacija ...

Po tem, ko je Nika brisala iz svojega življenja in nam na vprašanje, ali si ga želi nazaj, dva tedna nazaj odvrnila: "Naj gre, od koder je prišel. Končno spet živim,!“ si omislila piercing v jeziku in si lase prebarvala na rdečo barvo, se je sedaj odselila na svoje in se lotila še renovacije stanovanja, poroča Planet TV.

Slušalko vrgla dol ...

Ko smo jo želeli povprašati o tovrstnih novostih, pa je samo odločno odvrnila: "Ne dajem več nobenih izjav" in v telefonski slušalki se je zaslišal le še dobro znan zvok, ki je naznanjal prekinitev klica.

Komentarjev 8
  • patron 14:10 30.december 2015.

    hhahaaaaaa, dobra opazka.......neuravnovešena......!!!!!

  • Majazmaja 10:38 30.december 2015.

    Glede na to, da je bila do Nika tako agresivna in psihopatska, kljub temu da so bile naokrog kamere, je doma do staršev (in morebitnih sorojencev) verjetno še hujša. Mogoče so ji starši najeli stanovanje in ji plačujejo stroške samo ...prikaži več zato, da se rešijo njenega terorja? Samo sklepam. Še tečaj za obvladovanje jeze in psihiatra naj ji plačajo.

  • Majazmaja 10:35 30.december 2015.

    Kaj pa psihično zdravje? Jaz bi na njenem mestu raje delala na tem, ker je popolnoma neuravnovešena. Vse zadnje aktivnosti (barvanje las, pirsing, selitev, obnova ...) kažejo na to, da ni zadovoljna sama s sabo in svojim življenjem. Spremembe ji ...prikaži več bodo prinesle mir za kratek čas, potem pa se bodo psihične težave vrnile še v veliko večji meri, saj nima nikogar, v katerega bi lahko usmerila svoj neuravnovešen in nakopičen bes. Ker ni samodestruktivna ampak izjemno destruktivna in v izpadu razbija stvari (in celo pretepa), bo, ko bo imela izpad, lahko lastniku celo uničila stanovanje.