Maja skrivnostna glede nove vloge

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Manekenka in igralka Maja Kljun, ki je nekaj časa živela tudi v Los Angelesu, se pripravlja na novo vlogo.
Oglej si celoten članek

Platinasta lepotička Maja Kljun je pred nekaj dnevi na svojem Facebook profilu objavila fotografijo s plaže, na kateri se pridno uči scenarija. Ob fotografiji je zapisala: "Plavam in se učim scenarij. Pripravljam se na Budvo!" Od manekenke in igralke, ki je pred leti zaigrala v filmu Transformerji, smo hoteli o novi vlogi izvedeti kaj več, a je bila zelo skrivnostna. "Ne morem vam izdati podrobnosti, lahko pa se slišimo po snemanju in vam bom povedala, kaj sem počela v Budvi." Izdala nam je le, da gre za filmsko vlogo.

Maja je sicer polno zaposlena z družinskim podjetjem, v Los Angeles, kjer je nekaj časa skušala uspeti kot model in igralka, pa se vrača le še na dopust. A kot kaže, je še vedno zaljubljena v igralski poklic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.