Mala navihana pobalinka

Foto: Arhiv Kinodvora
Foto: Arhiv Kinodvora
Na platno Kinobalona v ljubljanski mestni kino Kinodvor prihaja Pobalinka (Tomboy). Na sporedu bo danes ob 17. uri.
Oglej si celoten članek

Laure (Zoé Heran) je desetletna deklica, ki bi jo v kavbojkah, spodnji majici in s kratko pristriženo pričesko zlahka zamenjali za fanta. S starši in mlajšo sestrico Jeanne (Malonn Lévana) se je pravkar priselila v novo sosesko. Ko prvič sreča prikupno Liso (Jeanne Disson) in jo ta vpraša za ime, se ji Laure obotavljivo predstavi kot Mikaël in deklica v hipu postane deček.

Dolgi počitniški dnevi minevajo ob igranju nogometa, kopanju v reki, preganjanju po bližnjih travnikih … in prvih poljubih. Laure uporabi vso svojo iznajdljivost, da bi prepričljivo odigrala vlogo Mikaëla, fanta, kakršni so vsi drugi. A brezskrbno poletje se bo kmalu moralo končati …

Drugi film avtorice Vodnih lilij je zgodba o nedolžni otroški prevari, ki razkrije nepričakovane resnice o odnosih med otroki, otroki in starši, ter o še bolj zapletenem razmerju med srcem in telesom. Očarljivo, zabavno in lahkotno kot dolg poletni dan.

Cena vstopnice je 4,25 evra, za člane Kluba Kinobalon pa tri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.